Profil Syarikat

company profile

CRONY Beauty (M) SdnBhd ditubuhkan di Malaysia sejaktahun 1993, Syarikat MLM yang pertama mempromosikan konsep Body Shaping Lingerie dan seterus berkembang menceburi dalam bidang Penjagaan Kulit. Ia adalah sebuah syarikat yang berpandangan jauh dan amat berpotensi. "Sentiasa meningkatkan mutu kehidupan "menerangkan matlamat syarikat dan objektif korporat. Ini telah dilakukan dengan menawarkan produk Crony dengan harga yang berpatutan dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi secara konsisten.

Body shaping lingerie danprodukpenjagaankulitdiedarkanterutamanyamelalui wakil jualan, stokisdanPakar Fitting di seluruh Malaysia:

Body Shaping Lingerie — Ia memberi harapan untuk membentuk semula kontur wanita. Di ilhamkan oleh fesyen Perancis, hasilnya adalah peningkatan yang berkesan untuk bentuk badan wanita.

Bio-Tech Penjagaan Kulit— Hasil kajian menyeluruh dalam sel-sel hidup, Crony telah mencipta satu siri produk terkini berdasarkan trend produk Bio-Care abad ke-21 yang mempromosikan konsep kecantikan yang selamat, berkesan, mudah untuk digunakan dan mampu dimiliki.